Nieuws

Overname per 1 juni 2020

Overname per 1 juni 2020
1/6/2020

Beste patient van tandartsenpraktijk Valkenbrug,


Graag informeer ik u over enkele belangrijke veranderingen binnen onze tandartsenpraktijk.

Per 1 juni 2020 draag ik de praktijk over aan mijn collega Thijs Esser. Hij zet de praktijk voort onder de naam Tandheelkundig Centrum Hoevelaken. Zelf neem ik de gelegenheid te baat om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: Ik trek mij tijdelijk terug voor een ‘sabbatical’. In de toekomst zal ik mijn werk ‘aan de stoel’ weer oppakken, in de praktijk die dan onder leiding staat van mijn opvolger.


De kwaliteit en continuïteit van de tandartsen zorg blijven gewaarborgd. Kwam u al bij mijn collega Arne Scholten, Elsbeth van der Weijden of Angela van Hoek? Dan verandert er voor u nagenoeg niets. Kwam u bij mij? Dan neemt Thijs Esser de zorg voor u over.


Thijs heeft acht jaar ervaring als praktiserend tandarts. Voor zijn overstap naar Hoevelaken werkte hij in meerder praktijken. Hierin heeft hij zich in de loop der jaren gericht op de volle breedte van het tandartsenvak.


Ik heb met alle teamleden in tandartsenpraktijk Valkenburg fijn samengewerkt. We hebben echt een fantastisch team. Ik twijfel geen seconde dat u ook onder leiding van Thijs Esser dezelfde goede tandartszorg krijgt die u van onze praktijk gewend bent.


Het contact met u als patiënt heb ik altijd prettig gevonden. Ik laat mijn werk als tandarts nu even rusten, maar zeg u niet voorgoed gedag. Hoewel nog niet duidelijk wanneer, maar ik kom terug. Voor nu dank ik u voor het vertrouwen dat u altijd in mij heeft gesteld. Tot ziens in Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.


Met vriendelijke groet,


Corine Overgaauw

Tandarts Tandartsenpraktijk Valkenburg.

------------------------------------------------------------------------------------------

Geachte patient,


Per 1 juni zal de praktijk officieel aan mij overgedragen worden. Ik volg Corine met trots op in de praktijk die ooit door Cees Valkenburg is opgericht. Hoewel ik u het liefst een eerdere mogelijkheid geef om kennis te komen maken, zal dit waarschijnlijk pas gebeuren tijdens uw reguliere bezoek aan de praktijk.


Ik ben Thijs Esser, 34 jaar oud en afgestudeerd als tandarts in 2012 te Groningen. In mijn jonge loopbaan heb ik in veel praktijken voor korte en soms langere perioden mijn ervaring mogen opdoen. Voorlopig zal ik nog vanuit Amsterdam naar de praktijk komen, maar in de toekomst is een woning in de buurt de wens.


Ik verheug me op de uitdaging die voor mij ligt en kijk uit naar de vele nieuwe gezichten, grappige verhalen en uitdagende tandheelkundige vraagstukken die aan de horizon lonken. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met de praktijk en dan probeer ik op kortere termijn daar bij u op terug te komen.


Met hartelijke groet,


Thijs Esser

Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Anoniem

Afgelopen november kwam ik voor het eerst in contact met Thijs Esser. Ik had extreme kiespijn. Ik slikte 8 paracet pd. Dus naar de tandarts. Thijs constateerde dat er niets mis was met mijn kies, maar zag in mijn dossier dat ik de laatste jaren wel vaker kwam met dit soort klachten. Geen directe behandeling van de kies. Wat nu? Ik kreeg sterkere pijnstilling, Antibiotica, dat werkte niet. Op een gegeven moment voelde Thijs aan de buitenkant naar mijn kaakspier en auw! Ik werd verwezen naar de kaakfysio. De fysio herkende mijn verhaal en stelde mij gerust. Ik heb een overbelaste kaakspier. Met oefeningen, medicatie Nortriptyline, en massages kan ik hier vanaf komen. Thijs controleert extra. Ik heb nog een weg te gaan, mijn fysio zei nog: wees maar blij dat je je kies nog hebt. Heel veel tandartsen hadden hem al verwijderd,wat niets geholpen zou hebben want de kiespijn is een symptoom en geen oorzaak. Dank Thijs dat je een ander inzicht durfde te tonen. Ik heb goede hoop op herstel! (zorgkaartnederland.nl)

Alle patiëntervaringen
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30