Nieuws

Praktijk test met instructies op scholen

Praktijk test met instructies op scholen
1/5/2023

Wij zijn met de praktijk een pilot aan het doen met poetsles op school. Immer het voorkomen van ellende begint bij de basis. Wat leren we en hoe leren we op jonge leeftijd om te gaan met onze tanden. Wij maken ons sterk voor deze preventieve manier van mondzorg. Zo bieden wij in onze praktijk ook veel preventieve zorgverlening aan. Een goede basis begint bij het onderhoud. En onderhoud doe je thuis. Wij als Tandheelkundig Centrum kunnen u en uw kind begeleiden, maar thuis is 'where the magic happens!'

Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Patient P.

Eerst dacht ik dat het lapje niet fijn was. Maar dat lapje zorgt voor een rustig werkveld voor de tandarts EN voor mij, zodat ik niet die vieze watten meer in mn mond krijg en mijn tong rustig kan bewegen achter het lapje! Eigelijk super fijn die cofferdam.

Alle patiëntervaringen
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30