Tanden bleken
Behandeling

Tanden bleken

Goede voorlichting vooraf
Bespreken plan en mogelijkheden
Instructie voor thuis

Het is bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken mogelijk om de tanden te laten bleken. Het belang van gecontroleerde Allereerst wordt er met u gekeken naar uw wensen en naar de mogelijkheden. Bij akkoord wordt een afdruk gemaakt van het gebit. Op deze afdruk worden de bleeklepels gemaakt. U krijgt van ons bericht wanneer u de bleeklepels weer kunt ophalen. Na een instructie kunt u thuis aan de slag met bleken. Vervolgafspraken worden altijd gemaakt om goed in beeld te houden wat er gebeurd bij bleken.

Afspraak maken
Tanden bleken
Over
Tanden bleken

Proces thuis

Wij hanteren een methode waarbij u zelf thuis de tanden bleekt. Hoewel wij met u enkele controle momenten hanteren in de praktijk blijft uw eigen evaluatie van groot belang. Bij het ontstaan van bijwerkingen neemt u altijd contact op met de praktijk en staakt u de procedure. In overleg met de tandarts wordt er dan bepaald hoe verder te gaan.

Afspraak maken
Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Alle patiëntervaringen

Hier hebben we gebruik gemaakt van normaal thuis bleken waarna er gebruik is gemaakt van een infiltratie bleek techniek waarmee verkleuringen uit tanden gehaald kunnen worden genaamd ICON.

Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30