Tandarts controle
Behandeling

Tandarts controle

Zorgvuldige controle van het gebit
Goede uitleg tijdens de controle
Voor de kinderen een cadeautje na afloop

Komt u voor een controle bij de tandarts, dan kijkt de tandarts tijdens het bezoek het hele gebit na. Hoe is het met het tandvlees, zijn er gaatjes te zien of niet. Eens in de twee jaar worden foto's gemaakt om te kunnen kijken wat er te zien is ònder het tandoppervlak. Wij adviseren minimaal twee keer per jaar een afspraak te maken voor een tandarts controle.

Afspraak maken
Tandarts controle
Over
Tandarts controle

Bespreken plan

Soms komen er problemen tijdens de controle aan het licht waar meer tijd voor nodig is om op in te gaan. Hiervoor kan een extra afspraak gemaakt worden zodat de noodzakelijke tijd genomen wordt voor uitleg en uitdieping van de problematiek.

Afspraak maken
Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Anoniem

Ik had een probleem, met mijn tanden en dacht okee, hoe zal dat nu gaan, een nieuwe tandarts, zal wel wennen zijn. Niets was minder waar, ik vertelde wat er aan de hand was en de koe werd gelijk bij de horens gevat. En op een of andere manier had hij meteen mijn vertrouwen en voelde ik mij op mijn gemak en ik had al gauw door dat hij recht doorzee is. Hij heeft mij op een geweldig professionele manier geholpen, waar ik tot op de dag van vandaag nog blij mee ben. Dus Thijs Esser hoop nog lang van je kwaliteiten gebruik te kunnen maken. (zorgkaartnederland.nl)

Alle patiëntervaringen
Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30