De praktijk

Over ons

Balans tussen uw wens, onze kennis en kunde.
Ruimte voor het gesprek.
Wij zijn geen fabriek.

Hier vindt u informatie over zowel de historie van de praktijk als het heden. Wie werken er in de praktijk? Wat is er nieuw?

Op zoek naar een leuke werkplek? Kijk of er een vacature open staat. Daarbij zijn wij bij TC Hoevelaken altijd op zoek naar een passende collega, dus voel je vrij een open sollicitatie te sturen.

Wij zijn aangesloten bij
Team

Ons team en daarbuiten

Wij werken met een klein interdisciplinair team:
- tandartsen
- tandartsassistentes
- mondhygiënistes
- preventie-assistentes

Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met:
- parodontologen
- endodontologen
- orthodontisten
- kaakchirurgen

Geschiedenis

Vernieuwing

De praktijk moderniseert zoals ook in het verleden. Wij proberen ons niet te laten inhalen door de geschiedenis, maar mee te gaan met de ontwikkelingen van vandaag en morgen. Uiteraard zijn wij trots op de weg die we hebben afgelegd om te komen waar we vandaag de dag zijn.

Vacatures

Wordt een van onze collega's

Het team is altijd opzoek naar een gedegen collega. Ben jij opzoek naar een fantastische werkplek? Neem vandaag nog contact op met de praktijk!

Heading

Datum
toegevoegd:
Dienstverband:
Opleiding:
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

...
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Contact

Stel ons een vraag of maak een afspraak

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30