Spoedtandarts
Behandeling

Spoedtandarts

Spoed 's avonds of in het weekend
Tandarts Spoedpraktijk
0900-8602

Heeft u een pijnklacht maar is de praktijk gesloten? Dan kunt u het nummer bellen van de spoedtandarts: 0900-8602. Zij verbinden u door met de op dat moment dienstdoende tandarts. Voor pijnklachten tijdens openingstijden van de praktijk, belt u dan het liefst zo vroeg mogelijk op de ochtend. Wij doen ons best u dan zo spoedig mogelijk in te plannen in de agenda.

Afspraak maken
Spoedtandarts
Over
Spoedtandarts

Tandarts Spoedpraktijk

's Avonds en in het weekend is de praktijk niet bereikbaar, maar er staat altijd iemand voor u klaar bij de tandarts spoedpraktijk.

Afspraak maken
Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Mevrouw P.

Er waren meerdere stukjes afgebroken in mijn mond. In tegenstelling tot wat ik verwachte repareerde de tandarts niet mijn tand toen deze was afgebroken. Hij plande eerst een afspraak om te bekijken waarom deze en meerdere andere tanden nu plotseling afbraken. Heel fijn want sindsdien heb ik geen last meer van afbrokkelende tanden!

Alle patiëntervaringen
Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30