Extractie
Behandeling

Extractie

Pijnloze verdoving
Goede uitleg, voor en na behandeling
Goede begeleiding tijdens behandeling

Het is een behandeling waar je niet naar uitkijkt. Dit is logisch en daarom wordt er alles aan gedaan om te voorkomen dat een tand of kies getrokken moet worden. Is het toch de enige oplossing voor het probleem, dan hoef je bij TC Hoevelaken niet op te zien tegen de behandeling. We doen er namelijk alles aan om de behandeling zo snel, pijnloos en comfortabel mogelijk te maken.

Afspraak maken
Extractie
Over
Extractie

Stap voor stap

Voordat er wordt besloten een tand of kies te trekken, wordt er alles aan gedaan dit juist te voorkomen. Pas wanneer alle alternatieven zijn besproken en er een weloverwogen keuze is gemaakt, zal na uitleg de behandeling worden ingeplant. Bij mogelijke alternatieven kun je denken aan een wortelkanaalbehandeling. Is de extractie toch een enige uitweg dan zal er worden nagedacht over mogelijke vervanging. Is een implantaat iets voor jou? We zullen er alles aan doen om je gebit zo functioneel mogelijk te houden.

Afspraak maken
Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Patiënt de heer T.

"Ik heb altijd erg slechte en pijnlijke verdovingen gehad, maar bij deze tandarts voel ik allereerst niet van de verdoving, waarna hij mij zo goed door de behandeling heen praat. Top!"

Alle patiëntervaringen
Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30