Mondhygiëniste
Behandeling

Mondhygiëniste

Uitgebreide voorlichting
Grondige reiniging
Goede begeleiding

‍Een goede mondzorg is van belang voor het behoud van uw tanden en kiezen. Problemen kunnen ontstaan als de mondzorg niet optimaal is en plaque en tandsteen blijft zitten. Het tandvlees kan zo ontstoken raken. Een ontsteking kan zich op verschillende manieren manifesteren, van een beetje tot heel ernstig. Onze mondhygiënisten helpen u graag het gebit zo goed mogelijk te verzorgen en te onderhouden. Ze geven daarbij advies op maat.

Afspraak maken
Mondhygiëniste
Over
Mondhygiëniste

Advies op maat

Producten die wij adviseren komen bij verschillende leveranciers vandaan. Veelal verkrijgbaar bij de lokale drogisterij of apotheek. Enkele merken waarvan wij producten gebruiken zijn: Interprox ragers of Perio-aid mondspoeling. Daarnaast bestaan er verschillende tandpasta's Elmex, Sensodine en Vitis tandpasta zijn de meest door ons geadviseerde.

Afspraak maken
Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Alle patiëntervaringen
Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30