Onzichtbare beugel
Behandeling

Onzichtbare beugel

Op maat gemaakt
Uitneembaar
Onzichtbaar

Regelmatig komt het voor dat er door veranderingen in stand van de tanden een onprettig gevoel ervaren wordt door patiënten. 'Het lijkt met de dag schever te gaan staan'. Een beugel kan een oplossing zijn voor u. Ondanks de wens voor rechte tanden loopt u toch liever niet rond met een 'blokjes beugel'. Mogelijk is een traject met een onzichtbare beugel dan iets voor u.

Afspraak maken
Onzichtbare beugel
Over
Onzichtbare beugel

AirSmile

De AirSmile behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Elke aligner (bitje) wordt ongeveer twee weken gedragen voor hij wordt vervangen door de volgende in de reeks. De behandelduur is afhankelijk van de specifieke behoefte van de patiënt en zal worden bepaald door de AirSmile behandelaar.

Afspraak maken
Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Alle patiëntervaringen

Heeft u interesse in deze behandeling, Geef dit aan bij uw tandarts of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30