Gaatje vullen
Behandeling

Gaatje vullen

er wordt gebruik gemaakt van een rubber lapje
Bloedend tandvlees kan kwaliteit van een te maken vulling beperken
Hier komt een USP

Bij het vullen van een gaatje is het de kunst vorm en functie weer te herstellen. Soms wordt de vulling zo groot dat er aan andere reparatie mogelijkheden moet worden gedacht. Bijvoorbeeld een kroon kan dan de betere, duurzamere oplossing zijn.

Afspraak maken
Gaatje vullen
Over
Gaatje vullen

'Het rubber lapje'

Naast vorm en functie is de verbinding tussen de vulling en de tand essentieel voor het voorkomen van een gaatje naast de vulling of het loskomen van de vulling. Dit kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld speeksel. Om speeksel weg te houden van de vulling, wordt een rubber lapje gebruikt. Dit heet 'cofferdam'.

Afspraak maken
Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Patient P.

Eerst dacht ik dat het lapje niet fijn was. Maar dat lapje zorgt voor een rustig werkveld voor de tandarts EN voor mij, zodat ik niet die vieze watten meer in mn mond krijg en mijn tong rustig kan bewegen achter het lapje! Eigelijk super fijn die cofferdam.

Alle patiëntervaringen

Het vervangen van vullingen kan noodzakelijk zijn omdat er een gaatje onder zit. Ook de esthetische wens is een reden voor het vervangen van vullingen.

Door trauma is in een van de voortanden lang geleden een wortelkanaal behandeling gedaan. Duidelijk is verschil in kleur van deze tand en van de vullingen in de loop der jaren ontstaan. Eerst is de tand intern gebleekt. Daarna is de gehele tandboog gebleekt. Vervolgens zijn vullingen vervangen en langs het tandvlees kleine vullingen gemaakt. De patiënt was erg tevreden met het behaalde resultaat.

Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30