Kroon- en brugwerk inlay
Behandeling

Kroon- en brugwerk inlay

Wanneer een vulling niet meer afdoende is
Duurzame oplossing voor tanden en kiezen
Behoud zo goed mogelijk de vorm en functie van de tand of kies

Kan er geen vulling meer gemaakt worden op een tand of kies, dan kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan een kroon of een brug op die plek. Een kroon is een kapje dat over de tand of kies geplaatst wordt, nadat deze is afgeslepen tot de juiste vorm voor dit kapje. Een brug bestaat uit twee of meer kronen en kan ook een mooie oplossing zijn voor een plek waar een tand of kies ontbreekt. Om een kroon of brug te maken zijn er meerdere handelingen nodig en daardoor ook meerdere afspraken.

Afspraak maken
Kroon- en brugwerk inlay
Over
Kroon- en brugwerk inlay

Keuze voor een kroon

Een aantal redenen om voor een kroon te kiezen zijn: 1. Er is onvoldoende houvast voor een vulling. Door tandbederf kan een groot deel van de tand of kies verloren zijn gegaan. 2. Om breuk van ene tand of kies te voorkomen bij een grote vulling en/of wortelkanaalbehandeling. 3. Verbeteren van het uiterlijk. Meestal gaat het daarbij om verkleurde en/of slecht gevormde tanden of kiezen die voor in de mond staan.

Afspraak maken
Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Alle patiëntervaringen
Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30