Preventie
Behandeling

Preventie

Poetsinstructie
Reiniging van de mond
Advies op maat

Voorkomen is beter dan genezen. Met een goede mondverzorging houdt u uw gebit goed op pijl. Onze preventie assistentes helpen u wanneer u een extra hulp nodig heeft naast de eigen verzorging van het gebit. U kunt bij de preventie assistente terecht voor een poetsinstructie, reiniging van de tanden en kiezen en advies bij de juiste verzorging ervan.

Afspraak maken
Preventie
Over
Preventie

Advies op maat

Producten die wij adviseren komen bij verschillende leveranciers vandaan. Veelal verkrijgbaar bij de lokale drogisterij of apotheek. Enkele merken waarvan wij producten gebruiken zijn: Interprox ragers of Perio-aid mondspoeling. Daarnaast bestaan er verschillende tandpasta's Elmex, Sensodine en Vitis tandpasta zijn de meest door ons geadviseerde.

Afspraak maken
Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Alle patiëntervaringen
Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30