FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag mogelijk staat deze hieronder al beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen neemt u dan contact op met de praktijk door een mail te sturen naar Info@tchoevelaken.nl of bel.

Rekening preventie assistente/ mondhygieniste

Om overzicht te krijgen waar een ondersteunende behandeling bij mondhygieniste of preventieassistente uit bestaat wordt er door ons onderscheid gemaakt tussen de codes M01, M02 of M03.

Het kan nu lijken alsof er 'onnodig' kosten in rekening gebracht worden voor instructie of evaluatie, maar dit is niet zo. De kosten voor deze codes zijn gelijk en de behandeling wordt per 5 minuten gedeclareerd. Ten opzichte van de rekening van voorheen veranderd er dus in kosten niets alleen de omschrijving van wat er gedaan wordt veranderd. Hierdoor wordt beter inzichtelijk gemaakt waarmee te behandelduur wordt gevuld.

Wanneer is mijn afspraak?

Wij doen ons uiterste best om u te helpen herinneren aan uw afspraak. Per mail sturen wij 2 weken voor de afspraak een bericht. Daarnaast maken wij gebruik van een sms-service waarbij we u proberen te herinneren een dag voor de afspraak.

Uiteraard blijft u ten alle tijden verantwoordelijk voor het correct opschrijven van de afspraak in uw eigen agenda.

Kan ik gegevens van iemand anders dan mijzelf opvragen bij de praktijk?

Helaas is het vanwege privacywetgeving niet mogelijk informatie op te vragen van iemand ander dan u zelf.

De privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geld sinds 25 mei 2018 voor de hele Europese Unie.

Neemt Tandheelkundig Centrum Hoevelaken nog patiënten aan?

Ja TC Hoevelaken neemt patiënten aan.

Ik het verleden is het wel voorgekomen dat de praktijk geen patiënten meer aannam. Dit is sinds de overname in 2020 niet meer het geval en wij nodigen u dan ook uit contact op te nemen met de praktijk voor het ontvangen van een inschrijfformulier. Ook kunt door het achterlaten van uw email-adres op deze website in het bezit komen van uw inschrijfformulier.

Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Contact

Stel ons een vraag of maak een afspraak

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30