Geschiedenis

TCH sinds 1 juni 2020

Onze eerste tandarts
In de jaren 80 vestigde Cees Valkenburg zich als tandarts in Hoevelaken. Was het eerst op de Julianalaan waar Tandartsenpraktijk Valkenburg zicht huisvestte, was het vervolgens in het pand aan de Nachtegaallaan 1 waar een praktijk met 2 behandelkamers werd gerealiseerd.

Vernieuwing
In 2008 kwam Corine Overgaauw werken in de praktijk en al snel werd een derde behandelkamer gerealiseerd. In 2011 heeft mevrouw Overgaauw de praktijk overgenomen. Cees heeft langzaam het stokje overgegeven aan Corine. En in 2020 heeft zij de praktijk overgedaan aan Thijs Esser.

De doorloop aan tandartsen is de afgelopen jaren zeker aanwezig geweest. Corona en de overname 2020 hebben hier ook duidelijk invloed op gehad. Van het oude team zou alleen Corine Overgaauw in 2021 nog werkzaam zijn geweest in de praktijk, maar zij heeft haar werkzaamheden niet meer opgepakt na haar sabbatical.

2020 Heeft in het teken gestaan van vernieuwing. Allereerst heeft de praktijk een nieuwe naam gekregen. Tandheelkundig Centrum Hoevelaken heeft Tandartsenpraktijk Valkenburg vervangen. Het team wordt gevormd door veel nieuwe gezichten, maar wij hopen de sfeer en kwaliteit te hebben kunnen behouden.

Helaas vernemen wij nog altijd dat patienten niet op de hoogte zijn gesteld van deze overname. Dit betreuren wij ten zeerste. Vanuit de voorganger is een schrijven uitgegaan naar alle patienten. Waar dit elektronisch niet lukte is met post een brief nagestuurd. En ook wij doen ons uiterste best contact met alle patienten te onderhouden.

Adres en email
Adres van de praktijk was de Nachtegaallaan 1, maar met de scheiding van woonhuis en praktijk is dit in 2021 Nachtegaallaan 1B geworden. Het email verkeer zal voortaan via info@tchoevelaken.nl verlopen.Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Patiënt de heer T.

"Ik heb altijd erg slechte en pijnlijke verdovingen gehad, maar bij deze tandarts voel ik allereerst niet van de verdoving, waarna hij mij zo goed door de behandeling heen praat. Top!"

Alle patiëntervaringen
Wij zijn aangesloten bij
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30