Nieuws

Corona aangescherpte regelgeving

Corona aangescherpte regelgeving
13/11/2021

Ook in onze praktijk vragen wij uw medewerking bij de aanscherping die per zaterdag 13 november 1800 van kracht zijn. Wij zullen binnen de praktijk vragen om afstand, het dragen van uw mondmasker en komt niet te vroeg maar op de tijd van uw afspraak. Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren. Graag verzoeken wij u voor uw afspraak de per mail of sms toegestuurde gezondheidsvragenlijst in te vullen.

Mocht u vragen hebben stelt u ze aan een van onze medewerkers.

Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Patiënt de heer T.

"Ik heb altijd erg slechte en pijnlijke verdovingen gehad, maar bij deze tandarts voel ik allereerst niet van de verdoving, waarna hij mij zo goed door de behandeling heen praat. Top!"

Alle patiëntervaringen
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30