Nieuws

'Thijs in de lappenmand' (Verminderde aanwezigheid Thijs Esser)

'Thijs in de lappenmand' (Verminderde aanwezigheid Thijs Esser)
13/3/2022

In de komende periode zal Thijs Esser minder werkzaam zijn op de praktijk. Dit in verband met operatie aan liesbreuk en sleutelbeen. Hierdoor zal er op woensdagen en donderdagen geen tandarts in de praktijk zijn. Zijn verminderde werkzaamheid zal tot eind april duren. Hierna zal Thijs gelukkig weer volop aanwezig zijn! Wij wensen hem een spoedig herstel!

Patiëntervaringen

Wat onze patiënten zeggen

Mevrouw P.

Er waren meerdere stukjes afgebroken in mijn mond. In tegenstelling tot wat ik verwachte repareerde de tandarts niet mijn tand toen deze was afgebroken. Hij plande eerst een afspraak om te bekijken waarom deze en meerdere andere tanden nu plotseling afbraken. Heel fijn want sindsdien heb ik geen last meer van afbrokkelende tanden!

Alle patiëntervaringen
Inschrijven

Patiënt worden bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe tandartsenpraktijk? Dan bent u bij ons van harte welkom. Vul hieronder uw e-mailadres in dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een inschrijfformulier. Deze mag u ingevuld en ondertekend afgeven bij de praktijk of opsturen. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bedankt! We hebben uw aanvraag ontvangen.
Controleer of het emailadres correct is ingevoerd.
Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak bij
de praktijk

Is de praktijk even niet bereikbaar?

Stuur een email en wij reageren zodra het ons lukt!

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij zien u graag bij Tandheelkundig Centrum Hoevelaken.

Openingstijden:

Ma t/m do:

8:00 - 17:00

Vrijdag:

8:00 - 16:30